snikers007
Number of posts : 1 Join date : 02.07.10
| Tēma: Mercedes McLaren Sestdiena Jūlijs 03, 2010 2:27 pm | |
| 1.Braucējs: Juris Lopatko (snikers0072.Braucējs: Vēl nav zināms, bet šodienas laikā to uzzināsimKomandas mērķi: Tā kā pagaidām ir tikai vienīgais braucējs, un tas esmu es, komandas mērķi nav vēl nekādi dižie, jo iespējams tie mainīsies pēc pirmās sacīkstes, jo taču nevar zināt kā ies. Pēc katras sacīkstes būs intervija ar otro braucēju, un ieliksim šeit, bet tagad varu pastāstīt par nākošo sacīksti, un mūsu plāniem: Plāni , kā jau teicu nav diži, gribas tikt līdz sacikstes beigām, un ja labi paveiksies, tad tikšu arī pie punktiem. Stratēģiju vēl izdomājis nēesmu, bet , ja arī izdomāšu, to noteikti neatklāšu. Bet mērķis uz šo laiku man būtu tikt līdz finišam. Vēl šodien vakarā uzzināsim otro pilotu, un ar to, es iepazistināšu vēlāk. Būs maziņa intervija ar viņu. Varu vien pateikt, ja viss sanāks kā plānots, tad tas būs pilots ar vārdu Gints. Uz šo brīdi tas arī viss, ko varu pateikt, tātad gaidam šovakaru, un iespējams arī būs pirmā intervija. | |
|
APs
Number of posts : 45 Join date : 28.04.10
| Tēma: Re: Mercedes McLaren Sestdiena Jūlijs 03, 2010 2:57 pm | |
| Veiksmīgu startu sezonā!!! Cerēsim, ka beidzot Sudraba bultas neliks mums kārtējo reizi vilties! | |
|