Nu pirmkārt, ko vajadzētu mainīt ir sacīkstes palaišana. Ir jāpārbauda vai visi piloti ir gatavi vai arī race jāliek noteiktā laikā, piemēram ir dotas 10 min pēc Q beigām, un kas paspēj, kas nē. Bet tomēr būtu labāk un ētiskāk, ja hostētais nosauktu katra pilota vārdu un sagaidītu atbildi. (sīkāk, ja ko nesapratāt jautājiet privāti)
Otrkārt, kas būtu jāmaina-jauno pilotu uzņemšana. Es zinu, ka ir labi ja ir daudz pilotu, bet kāda jēga ir no pilotiem, kuri nejēdz braukt??? Tāpēc, pirms uzņemt kādu jaunu, nezināmu pilotu, viņam vajadzētu veikt tādu kā treniņu, kurā viņš pierāda savu gatavību sacīkstēm.
Nākamie punkti nav tie svarīgākie, bet arī ar tos vajadzētu kaut kā realizēt:
Treškārt, kopējā sarakste, dažreiz apnīk un krīt uz nerviem, ka 2 vai 3 piloti sāk runāt savā starpā hz ko, vai arī sāk apdi**t vien otru utt. Var novirzīties no temata, bet nejau tik lielā mērā..
Ceturtkārt-setu aizdošana, zinu, ka jaunajiem braucējiem ir grūti(pats ar tāds biju un esmu), bet varbūt vajadzētu mazliet to ierobežot??? Zinu, ka daudzi nepārzin F1c(es ar jau to tik labi nezinu), bet ja jau esi pieteicies, vismaz kaut kādai sajēgai jābūt? Protams, komandas biedru starpā tas tiktu atļauts. Tas ir mans viedoklis, uzklausītu arī citu viedokļus.
Piektkārt-ja esi izstājies, tad nevajag dirs** čatā ja citi vēl brauc(runa iet pa F1c spēles čatu). Man ir bijušas reizes, ka šādā gadījumā spēle noraustās. Kaut arī pats Ungārijas GP to izdarīju, par šādu rīcību atvainojos, bet tomēr vajadzētu savaldīties.
Pagaidām arī viss. Ja ko vēl atcerēšos, tad noteikti uzrakstīšu, gaidu arī citu viedokļus. Bet tomēr atdzīstu, ka FORSA ir ļoti laba līga, kaut ar trūkumiem, bet kur šo trūkumu tomēr nav?..